Pamučne ravne plahte i plahte s gumicom su izrađene od fino tkanog pamuka postojanih boja te iznimne kvalitete. Gumice na rubovima i visina plahta će zasigurno obuhvatiti i najdeblje madrace te možete biti sigurni u postojanost boja prilikom pranja.

Jersey plahte su iznimne mekoće i gustoće te zbog toga pružaju izuzetan ugođaj prilikom spavanja. Fini pamuk te široka paleta boja zadovoljit će i najzahtjevnije kupce. Kvaliteta izrade i  komodne dimenzije odlikuju ovu plahtu.

Vodonepropusne plahte su izrađene od pamučnog frotira u kombinaciji s poliuretanskim premazom tako da pružaju sigurnu zaštitu od prodiranja tekućine, mrlja i nametnika.

Frotir plahte su izrađene od  ispupčenih, ali nerasječenih pamučnih niti te se zbog svojih dobrih svojstava koriste i u svrhu posteljnih plahta. U ponudi je veliki broj boja frotir plahta te su sve izrađene s gumicom na rubovima kako bi osigurale izvrsnu prilagodbu madracu.

Flanel plahte predstavljaju idealnu kombinaciju mekoće i topline u zimskim danima. Nježno isprepleten pamuk visoke kvalitete neće stvarati „grudice“ te će boje ostati postojane.

Satenske plahte predstavljaju vrhunac mekoće prilikom spavanja. Izrađene su od 100 % pamučnog satena iznimne kvalitete te postojanosti boja. Gumica na rubovima plahte omogućava savršenu prilagodbu svim dimenzijama madraca.

Kontakt informacije

Sukno d.o.o.
Poljana kneza Trpimira 6, 21000 Split
Tel: (021) 455 153
info@sukno.com.hr
Računovodstvo i financije
racunovodstvo@sukno.com.hr
OIB: 35521360781
IBAN: HR7224070001100049567
OTP banka Hrvatska d.d.
Matični broj subjekta: 060141198
Društvo s ograničenom odgovornošću registrirano kod Trgovačkog suda u Splitu
Temeljni kapital:
22 073,00 kn uplaćen u cijelosti
 
 
AAA pecat digital 2018 HR mali2
 
logo hamag web mali