Bogati izbor zavjesa u metraži te iskusno osoblje pružiti će Vam vrhunsku uslugu te oplemeniti vaš životni  prostor. Različite tkanine, široka paleta boja i načina šivanja prema vlastitim mjerama idealna su kombinacija za svaki dom.

Gotove zavjese pružaju praktično i moderno rješenje jer ih je potrebno samo objesiti na bonegraciju. Njihov moderan izgled upotpuniti će svaki dom.

Inox bonegracije su izrađene od kvalitetnog kroma vrhunskog dizajna. Moderan izgled i kvaliteta izrade zadovoljit će sve kupce. Mogu biti fiksne ili pak rastezljive te jednostruke ili dvostruke.

Stropne vodilice su praktičan i moderan izbor vješanja zavjesa. Omogućuju vješanje više zavjesa, odnosno praktične su kod rješenja koja imaju zavjesu i jedan ili više dekora. U kompletu je potreban pribor za ugradnju. Mogu biti aluminijske ili plastične.

Drvene bonegracije oplemenjuju prostor i daju mu rustikalan ugođaj. Izrgađene su od visokokvalitetnog drva koje je premazano bojama tako da se mogu savršeno uklopiti u puno interijera. Dolaze u kompletu sa svim potrebnim priborom za ugradnju.

Vitraže i kafe zastornice su plastične, tanke bonegracije koje se prikače za okvir prozora. Idealne su za manje – kuhinjske prozore.

Kontakt informacije

Sukno d.o.o.
Poljana kneza Trpimira 6, 21000 Split
Tel: (021) 455 153
info@sukno.com.hr
Računovodstvo i financije
racunovodstvo@sukno.com.hr
OIB: 35521360781
IBAN: HR7224070001100049567
OTP banka Hrvatska d.d.
Matični broj subjekta: 060141198
Društvo s ograničenom odgovornošću registrirano kod Trgovačkog suda u Splitu
Temeljni kapital:
22 073,00 kn uplaćen u cijelosti
 
 
AAA pecat digital 2018 HR mali2
 
logo hamag web mali